Jak jsem potkal ďábla – 9. února od 19:00

Pocta Otovi Pavlovi, jeho dílu, životu a jeho vůli ho žít. Autorská inscenace vznikla přímo pro soubor Městského divadla Kladno a byla uvedena ve světové premiéře. Vzdává hold spisovateli Otovi Pavlovi, jehož život je spjatý nejen s Buštěhradem ale s oblastí Kladenska obecně. Přiblížíme vám nejen dílo jednoho z klasiků české literatury, ale také jeho nelehký životní osud. V hlavní roli exceluje Jaroslav Slánský.

 

Za Richarda – 12. února od 19:00 Komorní putování hereckou šatnou. V zábavném zamyšlení na téma určité (ne)spravedlnosti, která je společná divadelnímu výslunní i královskému trůnu, hrají Jaromíra Mílová a Jakub Hubert. Autorská inscenace, která si rýpne do Shakespeara a vylíčí historky nejen z historie, vznikla speciálně pro Městské divadlo Kladno.

 

Na skle malované – 19. února od 19:00 Že jste ještě neviděli hudební pecku o Jánošíkovi? Tak to musíte honem napravit. Živá kapela a velkolepá pěvecká a taneční čísla slibují jedinečný zážitek! V režii uměleckého šéfa Městského divadla Kladno hraje prakticky celý soubor divadla. V roli Jánošíka exceluje hostující Roman Říčař, který je také podepsán pod hudebními aranžemi. To si nemůžete nechat ujít!

 

Klíčovou dírkou – 21. února od 19:00 Slavná britská komedie plná absurdit nenechá vaše bránice v klidu! A o co vlastně jde? Doktor Prentice je pěkné kvítko, a tak se slečna Barcleyová ocitne nahá ukrytá v jeho kanceláři. Následuje sled šílených pokusů, jak celou situaci zachránit. Dramatik Joe Orton využívá principy klasické situační a konverzační komedie, dovedl je však do zcela nevídaných končin. Zavítejte do světa humoru a absurdity!