… 20. výročí. Kromě již uvedených hvězdných jmen české hudební scény se na Okoři představí rovněž Berenika Kohoutová, Jakub Děkan či Kapela Napořád. Jedním z největších jmen ale bude jistě zpěvák Miro Žbirka: „Na festivale Okoř jsem hrál několikrát a vždycky mě překvapila romantická, až filmová atmosféra místa. V publiku se potkávalo několik generací a všichni si to užívali, takže se i s kapelou těšíme, že si to letos, na z loňska odloženém, festivale zopakujeme.“ 

Open Air Festival Okoř je tradičně festivalem pro celou rodinu. Na louce pod romantickou zříceninou je dost místa nejen pro stage, ale také pro stánky s pestrou nabídkou občerstvení a nejrůznější atrakce pro děti.  Organizátoři jako vždy věnují část výdělku ze vstupného na udržovací opravy hradu Okoř. Open Air Festival Okoř 2021 se uskuteční v souladu s aktuálními hygienickými opatřeními.

Vstupenky můžete zakoupit na https://www.festivalokor.cz/vstupenky-2021 či přímo v místě konání festivalu. Kapacita Open Air Festival Okoř 2021 je omezená, s nákupem vstupenek proto neradno váhat.