...divadelní včelařské rondo, který je komediální sondou do ročního fungování jedné organizace Českého včelařského svazu. V doprovodném programu předvedli hru Píseček jako jednoaktovou divadelní bábovičku a na malé scéně festivalového parku pak Harilu, aneb Čtyři z punku a pes. Toto představení se skládá z čtení textů autora Helmuta Kůla v kostýmech a druhý „poločas“ je pak punkový koncert protagonistů. Punkové stříbro, jak říká jediná účinkující herečka Eva Srpová.

Kdyby Harilu museli vypípat (třeba v televizi), mnoho by z textu nezbylo, ale jak jinak hovořit s psíkem stárnoucích německých pankáčů, aby to bylo v souladu z celospolečenskou korektností. Hra by asi ani nevznikla. Tak z pódia létaly přesné, jasné a pochopitelné názvy obyčejných věcí, které slušný člověk neříká ani doma a po tmě. Nikdo neodešel, naopak diváci z parku ještě přibývali a zdálo se, že svým hercům nadmíru rozumí.

Při následném koncertu z pecek od Sex Pistols se hlediště změnilo v přírodní parket. Na protější velké scéně byli o nablýskané saxofony opřeni muzikanti, čekající na svou produkci. Čekali dlouho. Až do chvíle, kdy pod rozvařeným kotlem V.A.D, přestali kladenští přikládat třaskavá punková polena.