Jako první se na pódiu představí Radim Schwab, kterého veřejnost může znát například díky hlavní roli Fatoma opery ve stejnojmenném světovém muzikálu. „Radima už od dětství fascinovalo divadlo a hudba. Navštěvoval hudebně-dramatické kurzy a bral hodiny tance. V roce 2015 se Radimovi splnil jeho muzikálový sen, když získal titulní roli ve světovém muzikálu Fantom opery, který se hraje v Goja Music Hall. Začátkem roku 2021 vyšlo třetí Radimovo album Momento. Tentýž rok jsme mohli Radima vidět v titulní roli muzikálu Robinson Crusoe v pražském Divadle Na Maninách,“ uvedli pořadatelé s tím, že začátek jeho koncertu je naplánován na 15.30 hodin.

V druhé polovině akce se pak zúčastnění mohou těšit na taktéž muzikálovou hvězdu, zpěvačku Dashu. Ta vystoupí od 18 hodin, a to za doprovodu kapely Pajky Pajk. „Dasha už jako malá hrála na klavír a na housle, ale zpěv nakonec zvítězil. Řadí se mezi nejobsazovanější muzikálové zpěvačky a herečky. Už ve svých sedmnácti letech získala roli Ofélie v muzikálu Janka Ledeckého Hamlet. Za ztvárnění Máří Magdaleny v muzikálu Jesus Christ Superstar se stala držitelkou ceny Thálie za rok 2010. Můžeme ji vidět i v muzikálech Carmen, Vražda za oponou, Aida a dalších,“ napsali o zlínské rodačce organizátoři.

Kdo si nechce nechat koncert ujít, může si zakoupit lístky v předprodeji. Zejména Kladeňáci mohou využít osobní koupi v Městském informačním centru, vstupenky je však možné koupit také přes internet, a to na portálu GoOut. Cena je v obou případech stejná – 200 korun. Pakliže nebude vyprodáno, budou se lístky prodávat také na místě za 250 korun.