Slavnostního otevření se zúčastnilo mnoho návštěvníků. Samozřejmě nechyběli ani vzácní hosté, známá jména bojových sportů - Ondřej „Spejbl“ Hutník, Vladimír Řezníček, Karel Hořejšek nebo Patrik Kincl. Poslední jmenovaný se přijel do Kladna pochlubit svým pásem šampiona organizace Oktagon, jejž si mohou Kladeňáci v Hakim fitness stále ještě prohlédnout. Kromě zástupců bojové scény se akce zúčastnili také dva muži, které mohli lidé vídat ještě nedávno na obrazovkách svých televizorů - účastníci soutěže Survivor Adam „Tarzan“ Bůžek a Martin Konečný. Opening nabídl také autogramiádu hokejových Rytířů. Ti následně zakončili sezónu v kasinu Rebuy Stars.

Hakimovi se povedlo v Kladně vybudovat sportovní komplex, který nabízí návštěvníkům kromě tělocvičny bojových sportů a posilovny také řadu dalších služeb. „Asi před rokem jsme si řekli, že bychom k gymu mohli v Oaze otevřít i fitko. Chtěl jsem, aby náš komplex byl opravdu komplexní, a tak jsme vybudovali také kardiozónu nebo místnost na crossfitové a balanční cvičení, což dneska dost frčí. Lidé zde najdou také sólárko, infrasauny, masáže, fyzioterapeutku nebo barbershop,“ vysvětlil Pavel Majer, který si na otevírací party připravil pro veřejnost různé soutěže a ukázky tréninků včetně toho svého – thajského boxu a K1.

Nová posilovna veřejnosti nabízí možnost zacvičit si na řadě zbrusu nových strojů. K dispozici je sportovcům také nespočet různých činek a kotoučů. „Naše posilovna je fakt našláplá. Myslím si, že jsme jednička mezi fitky na Kladně,“ tuší Majer, který dodal, že v hlavě má ještě další nápad, jak komplex vylepšit: „Dneska je v kurzu hodně MMA, takže uvažujeme do budoucna o tom, že bychom náš komplex ještě rozšířili o tělocvičnu zaměřenou přímo na smíšené bojové umění… ale to je zatím ve hvězdách.“

A co dál plánuje kladenská legenda thajského boxu a K1? „Přemýšlím o tom, že bych koncem roku uspořádal velkou akci pro veřejnost. Uvidíme. Třeba bychom mohli oprášit oblíbené Noci válečníků, ale mám vymyšlený trochu jiný koncept. Doba totiž pokročila, tak se musíme posunout i my. Určitě bychom ale galavečery bojových sportů chtěli vrátit na Kladno,“ prozradil Hakim.