Úkolem obou kuchařů bude uvařit co možná nejlepší tatarák. „Můj oblíbený je belgický, ale pro souboj zvolím tradiční suroviny a postup,“ říká kuchař ze Sleťáku Lukáš Starý. Zcela opačnou strategii zvolil Náladový kuchař Adam Robenek. „Ještě nemám úplně jasno, budu přes týden pilovat recept, klasické české  ingredience jako kečup nebo paprika  ale používat nebudu,“ potvrdil. 

Oba kuchaři shodně připraví 150 ochutnávkových porcí, které si budou moci příchozí zakoupit v neděli 11. dubna od 15 hodin. Následně přidělí svůj hlas lepšímu z tataráků. 

Stejně jako v první výzvě, kterou svými kremrolemi vyhrál Lukáš Starý, věnují oba kuchaři stejnou částku, jako utrží jejich restaurace, na dobročinné účely. 

Podívejte se na aktuální reportáž z připravované výzvy: