… které s herci MDK nazkoušel Petr Nůsek. To vše je oporou chytře napsanému textu Kena Ludwiga, který je plný humoru a zároveň je v podstatě vyznáním romantické románové předloze, na které mnozí z nás vyrůstali.

Ken Ludwig Je jedním z předních současných amerických dramatiků. Je autorem celkem dvaceti osmi divadelních her a muzikálů, jeho texty byly uvedeny ve více než třiceti zemích světa a přeloženy do více než dvaceti světových jazyků. Broadwayská divadla uvedla šest jeho her a na londýnském West Endu mělo premiéru dalších sedm. Komedie Kena Ludwiga se tak staly standardní součástí repertoárů divadel nejen anglicky mluvící hosvěta. Je držitelem několika cen Tony a Cen Laurence Oliviera, dvou Cen Helen Hayes a Ceny Edwina Forresta za přínos americkému divadlu. Za svou knihu How To TeachYour Children Shakespeare (dosud nepřeloženo), vydanou nakladatelstvím Penguin Random House, získal cenu Falstaff za nejlepší shakespearovskou knihu roku. 

Kromě dramatizace Třech mušketýrů také autorem divadelních adaptací Dobrodružství Robina Hooda (The Adventures of Robin Hood) a Ostrova pokladů (Treasure Island).

Vstupenky na jednotlivá představení lze zakoupit v pokladně nebo online na www.divadlokladno.cz

Na nákup vstupenek je možné využít i dárkové poukazy Městského divadla Kladno.