Nejen Kladeňáci si tak ve dnech od pátku 6. do neděle 8. září budou moci užít program sestavený z koncertů popové a taneční hudby. „Ještě není ani léto a vím, že po Kladně koluje mnoho tipů, kdo se v září představí na Dnech města Kladna. Vyslyšeli jsme zprávy a ohlasy všech, kteří jsou příznivci trochu jiného stylu a interpretů, než jsme měli na Sletišti doposud. Přiznám se, že to sice můj šálek kávy není a mám raději rockovější hudbu, ale oslavy města patří především Kladeňákům a bezpochyby si tato akce zaslouží obměnu,“ prozradil primátor Milan Volf (Volba pro Kladno).

Jisté je, že pozvání na kladenské Sletiště přijaly české hvězdy, jako je třeba Michal David, Jiří Korn nebo Leoš Mareš. Příchozí si navíc budou moci vyslechnout také nestárnoucí zahraniční písně. Třeba nizozemská skupina Twenty 4 Seven jistě nejen Kladeňákům zazpívá svůj hit Is It Love, trinidadský zpěvák Haddaway to rozbalí se svou světoznámou peckou What Is Love a LayZee aka Mr. President přiveze do naše města hit Coco Jamboo. Samozřejmostí bude tradiční velkolepá pyroshow s hudebním doprovodem. „Více o nedělním hudebním programu a hlavnímu sobotnímu interpretovi prozatím neprozradíme. Vše se Kladeňáci dozví přibližně měsíc před samotnou akcí. Vzhledem k rekordnímu počtu návštěvníku doporučujeme zakoupit vstupenku na sobotní program včas. Vyhnete se tak frontám u pokladen a budete mít jistotu, že se do areálu Sletiště bez problému podíváte,“ dodal Milan Volf.

Nedělní program pak bude tradičně patřit zejména mladším návštěvníkům. I pro ty bude připraven speciální program včetně oblíbené autogramiády hokejových Rytířů. Po celé tři dny navíc budou veřejnosti k dispozici lunaparkové atrakce i desítky stánků nejen s různorodým občerstvením. „Mimo hudebního programu se určitě můžete těšit na spoustu stánků s občerstvením. Jako každý rok budou dětem k dispozici pouťové atrakce, chybět nebude ani malování na obličej nebo stánky psího útulku. Program bude opravdu pestrý,“ dodala Dostálová.