V sobotu proběhla semifinálová kola, kde se představily, v kategorii Cadet Women, Michelle Štrálová a v kategorii Junior Women, Klaudie Kamlerová. Obě děvčata zacvičila svou sestavu skvěle a do finálové neděle tak obě postupovala z druhého místa. Dále nás v sobotu čekal závod dvojic, kde se v kategorii Junior Duo představila Šárka Dudáčková s Klaudií Kamlerovou a v kategorii Youth nás reprezentovala děvčata Nguyen Duong Thuy (Sabrina) a Marie Doležalová. Obě dua si vedla skvěle a Šárka s Klaudií postoupily ze 3. místa a Sabri s Maruškou z 5. místa. Poslední naší závodnicí byla Šárka Stříbrská, která soutěží v kategorii Master Women a postupovala do finálové neděle ze 4. místa. „Sobota nám přinesla skvělé výsledky, holky naprosto předčily naše očekávání,“ zhodnotily sobotní klání trenérky Markéta Vondráčková a Linh Duong Thuy.

Nedělní finálová kola zahájila Michelle Štrálová, dále nastoupila Klaudie Kamlerová a v dopolední části proběhlo i finálové kole dvojice Šárka Dudáčková a Klaudie Kamlerová. Odpolední část závodu pak patřil Šárce Stříbrské a dvojici Sabri a Marušce. „Od nedělního rána byla na holkách vidět veliká nervozita, protože všechny chtěly udržet perfektní umístění ze semifinálových kol. Na ploše ale tréma zmizela a holkám se finálová kola opět podařila na výbornou,“ hodnotí nedělní finále trenérky. Na Diamantové anděly tak čekalo velmi napínavé vyhlášení. 

Děvčata přivezla z ME do svého klubu hned tři tituly. Michelle Štrálová získala bronz a stala se tak 2. vicemistryní Evropy v kategori 11 – 12 let. Klaudie Kamlerová udržela 2. místo a pyšní se titulem vicemistryně Evropy v kategorii 13 – 14 let. Získat titul se podařilo i dvojici Klaudii a Šárce a staly se 2. vicemistryněmi Evropy v kategorii 13 – 14 let. Skvěle si vedly i závodnice ve starších kategoriích, kde Šárka Stříbrská udržela 4. místo a dvojice Sabri Duong Thuy a Maruška Doležalová vybojovala 5. místo. „Z výsledků máme velikou radost a opravdu jsme na holky pyšné. Teď nás čekají už volnější dny, aby si holky odpočinuly a nabraly sílu na podzimní část sezóny, všem děvčatům se totiž podařilo nominovat i na listopadové mistrovství světa, které bude v Ostravě. Moc děkujeme rodičům, za jejich maximální podporu a také firmě Stopro Bek, která svým finančním darem umožnila děvčatům výjezd na mezinárodní soutěž. Holkám moc gratulujeme a děkujeme za úžasnou reprezentaci nejen našeho klubu, ale také města Kladna a Rakovníka.