Přijďte se vydovádět do kladenského aquaparku, na virtuální realitu nebo do laser game

Zkuste zajít do kladenské laser game herny. Během sportovních soutěží prověříte svou rychlost, mrštnost, ale taky vytrvalost. Při hře se pořádně zapotíte.

Pro fanoušky filmů nabídne kino Hutník bohatý program, a tak po sledování pohádek a zobání cukroví můžete zajít i na nějaký akčnější film nebo komedii. Stejně tak najdete kino ve Slaném nebo v Kralupech nad Vltavou.

Hned vedle kina Hutník, na Sítenském náměstí, najdete svět virtuální reality. Zahrát si můžou hráči od 8 a více let, kteří mohou vybírat z desítek virtuálních her. Vyzkoušet také můžete závodní simulátory, které ale nevyužívají prostředí virtuální reality.

Jestli chcete sebe, ale hlavně děti, unavit, vyrazte do kladenského aquaparku. Dovádět můžete v divoké řece, na tobogánech nebo skluzavkách. Relaxovat naopak v mnoha vířivkách nebo sauně.

Pro zdokonalení vaší fyzičky poslouží 25metrový bazén se šesti dráhami. Bazény najdete také ve Slaném nebo v Kralupech nad Vltavou.

Výbornou kratochvílí pro děti i dospělé je bowling, zahrát si ho můžete na několika místech v Kladně, v Kralupech i Slaném.

 

Za zábavou do Majalandu nebo do dětských heren

Nedaleko Kladna je obrovské zábavní centrum Majaland, a to v Tuchoměřicích. V největším krytém zábavním parku v Čechách s plochou 9 000 m2 najdete impozantní atrakce, včetně 220 metrů dlouhé horské dráhy s převýšením 9 metrů.

Ale pokud nevyhledáváte tak velké prostory, zabavíte děti jinde. Například v nově vybudované dětské herně Arfísek v nákupním centru Oáza v Kladně. V nákupním centru Central zase můžete navštívit kavárnu s hernou Človíčkov. V Kralupech nad Vltavou navštivte kavárnu Pluto Kafé s hernou pro děti.

 

Více tipů na výlety najdete ZDE.