„Nešlo o žádnou válku mezi dvěma myšlenkovými hnutí. Všem nám jde o blaho fotbalu. Snažil jsem se roky dělat svou práci a čekal jsem, jak to lidé při volbách ocení,“ hodnotil Blažej. Prozradil, že kromě řešení každodenních fotbalových strastí ho spolu s kolegy čeká hlavně práce v oblasti mládeže.  „Byl bych rád, aby vše pokračovalo nastoleným směrem. Komise máme zaběhlé, tam, kde jsme měli rezervy, jsme udělali změny. Disciplinární komisi bylo po 24 letech ve stejném složení potřeba trochu oživit, aby fungovala v aktuálním trendu. Výzvou je zlepšení komise mládeže, kde je nový předseda Jakub Andrýsek z SK Kladno,“ vysvětlil předseda. 

Ve výkonném výboru se staronovým předsedou  usedne Zdeněk Hořejší, Jan Zatloukal, Martin Cílek, David Vedral, Jakub Andrýsek, Marek Mařík. „Předvolební rétorika se hodně točila kolem rozhodčích, rád bych ale zmínil, že máme práci s rozhodčími na opravdu vysoké úrovni. Nedávno jsme se dočkali velkého úspěchu, kdy dva naši rozhodčí se dostali na listinu první a druhé ligy jako hlavní rozhodčí. Aktuálně má náš okres v první lize čtyři zástupce, dva hlavní rozhodčí a dva asistenty,“ chválil rozhodčí Blažej, který odpověděl také na otázku, jestli si dokáže představit spolupráci se svým protikandidátem: „Ve spolupráci s Davidem Nedvědem doufám. Nabízel jsem mu, aby se do fungování zapojil. Myslím si ale, že zatím na to neuzrál po volbách čas. Chápu to. Všechno má svůj čas,“ dodal Blažej. 

David Nedvěd, předseda TJ Baník Švermov, sice ve volbách neuspěl, přesto své počínání hodnotil za přínosné pro okresní fotbal. „Myslím si, že současnému vedení prospělo, že mělo protikandidáta. Třeba už jen díky tomu se začne na mnou zmiňovaných věcech lépe pracovat. Nechal jsem volbu na klubech, ať si sami řeknou, jakým způsobem chtějí jít. Mohli si zvolit ozdravení okresního fotbalu, nebo vyjádřit, že jim aktuální stav vyhovuje. Nakonec zvolili právě druhou možnost,“ hodnotil Nedvěd, kterému se současná situace ohledně fungování OFS Kladno nezdála ideální. 

Co volby povázelo? Můžete si přečíst v aktuálním vydání Kladenského měsíce.