„Na silnici I/61 na průtahu Kladnem budeme provádět velkoplošné výspravy výtluků. Bude se postupně pracovat na opravě povrchu v obou směrech komunikace v ulici Únhošťská a to v úseku mezi křižovatkami  s Kročehlavskou a Pražskou na opačné straně,“ potvrdil Martin Buček z týmu komunikace ŘSD. Řidiči podle něj musí respektovat místní značení a nevjíždět ani na místa, kde aktuálně nebudou stroje. Právě zde bude technologická přestávka nutná pro vytvrdnutí povrchu. 

Práce v Unhošťské budou za plného provozu a realizované dopravní omezení se bude odvíjet od šířky komunikace. „V širších místech se budeme snažit zachovat obousměrný provoz, v užších pak bude provoz řízen kyvadlově pomocí regulovčíků jedním jízdním pruhem,“ doplnil Buček. Motoristé, ale i uživatelé MAD musejí počítat se zdržením. Opravy, které budou silničáři provádět vždy od 7 do 19 hodin, by měly skončit v neděli 2. května. 

Komplikovaný je ode dneška průjezd Kleinerovou ulicí, která je na křížení s Vašatovou z poloviny zcela neprůjezdná. Oprava komunikace je zde naplánovaná do 1. května.  

Oprava je plánovaná od zítřka 27.4. až do neděle 2.5. včetně a to vždy cca. 07:00-19:00 hodin v závislosti na aktuálním postupu prací.