… vznikla na motivy slavného filmu britské komediální skupiny Monty Python. V kladenském divadle ji s humorem sobě vlastním režíroval Jiří Š Hájek. Tento muzikál patří mezi nejnáročnější inscenace na repertoáru MDK. Hraje v něm většina herců souboru MDK, řada hostů a představení doprovází i živý hudební doprovod Štěpána Eliáše & Dream Orchestry.

Hned následující den, ve čtvrtek 2. září od 20 hodin, uvádí MDK další z režií Jiřího Š Hájka. Tentokrát se jedná o úspěšný komediální muzikál MILUJU TĚ, ALE…, který přináší mnohdy velmi vtipný ale zároveň zcela pravdivý pohled na partnerské vztahy. Zářijová repríza MILUJU TĚ, ALE… proběhne v prostorách Zámecké zahrady.

Třetí hudební inscenací v řadě je Jak umřít na rokenrol. Obnovené premiéry hry, kterou na míru kladenskému souboru a zejména Janu Krafkovi napsal a zrežíroval Miroslav Hanuš, jsou plánovány na 3. a 4. září od 19 hodin v hlavním sále MDK. Inscenace je poctou rokenrolovému králi Mikimu Volkovi a přináší tak kromě strhujícího příběhu hvězdy, která padla až na zem, i ty nejlepší písně z Mikiho repertoáru zpívané a hrané živě.

Vstupenky na jednotlivá představení si mohou zájemci zakoupit osobně na pokladně divadla nebo online na stránkách www.divadlokladno.cz.

Pro letošní sezonu připravilo MDK i nové hudební předplatné určené právě milovníkům muzikálového divadla, pro více informací navštivte stránky www.divadlokladno.cz.