V obou patrech spojovací budovy, v níž jsou umístěny šatny mládežnických celků, byl na chodbách položen nový měkčený povrch, přízemní koridor mezi první a druhou ledovou plochou dostal po celé délce nové obložení v modrošedé kombinaci vycházející ze vzhledu nového venkovního opláštění ČEZ stadionu. Na schodišti a v prvním patře dostaly stěny nové nátěry, ve sprchách byla předlážděna podlaha a úpravy se dotkly i několika místností, včetně rozcvičovny.

„Modernizace zimního stadionu je nikdy nekončící práce. Po nezbytných investicích, které jsme udělali, aby bylo stadion vůbec možné provozovat, jsme se loni zaměřili zejména na zvýšení komfortu pro technickou obsluhu obou hal a letos pokračujeme zvelebováním hráčského zázemí mládeže, které chceme dopřát odpovídající podmínky. Kvalitní zázemí jde ruku v ruce se snahou vrátit kladenskou mládež na správnou kolej i po stránce výkonnosti,“ říká primátor města Kladna Milan Volf (Volba pro Kladno).

Opravou v prostorách šaten ale práce na stadionu a v jeho okolí nekončí. Kolem haly bylo nově doplněno vodorovné dopravní značení, které by mělo přispět ke kultivaci mnohdy neutěšeného parkování a obnovou prošly i některé nátěry ve velké hale, která je tak připravena na zahájení nové hokejové sezóny. Ve středu 17. července ledaři zahájili postřik plochy a už o týden později by měla být připravena na první tréninky.