Začala proto v novostrašecké umělecké škole objevovat kouzlo klasické kytary a, jak sama říká, když se něco rozhodne dělat, tak na plný plyn. S rodiči navštěvovala koncerty a jednou se na kytarovém festivalu na Křivoklátě zmínila mamince, že by moc moc stála o to studovat kytaru u Ozrena Mutaka, který se kromě skvělého hraní těší i pověsti vynikajícího učitele. Časem si oba padli do oka, přestoupila na kladenskou zušku a Rozárie se poměrně rychle probojovávala na přední místa soutěží nejen doma, ale v Evropském měřítku. 

Zvítězila na přehlídce mladých kytaristů v Itálii. Letos, díky všem epidemiologickým opatřením, byly soutěže různě modifikované. Rozárka se dostala na stupně vítězů v prestižní soutěži v Německu.  Z bratislavského klání visegrádské čtyřky přivezla stříbro. Na tradiční PRAGuitarra clássica zvítězila a odnesla si cenu za interpretaci skladby. 

V současnosti natočila první videoklip na skladbu Astora Piazzolly a chystá studiové nahrávky se zajímavým hostem. Off record nám prozradila, že si občas „brnkne“  i Led Zeppelin. Kdybyste tedy někdy třeba v Kladně potkali obyčejnou studentku se zářivě bílým kytarovým kufrem na zádech, zapamatujte si ji, pro budoucnost.

Kladenský měsíc je mediálním partnerem nově vydaného klipu: