Kladenské SK v září odehrálo celkem tři zápasy. Zajímavostí je, že všechny tři skončili rozdílem jediné branky, navíc čistým kontem jednoho ze soupeřů.
První takový mač svedli Kladeňáci proti béčku Admiry, s tím si na domácím hřišti dokázali poradit 1:0, když tři body vystřelil z penalty Jan Pechr.

Stejný výsledkem skončil i druhý ze zápasů, tentokrát se však tím nejtenčím rozdílem radoval soupeř, tedy Březová.

Fotbalisté SK však na prohru dali honem rychle zapomenout, o týden později si totiž vyšlápli na lídra soutěže. Louny na vlastním pažitu udolali opět poměrem 1:0. Až v 88. minutě rozhodl o výhře modrobílých střídající Daniel Dostál. „Zápas byl náročný, hodně bojovný, navíc ze začátku se nám nedařilo v útočné fázi. Celý zápas jsme dobývali bránu soupeře, nakonec se však herní převaha projevila a zaslouženě jsme vyhráli. Dosty (Daniel Dostál) potvrdil, že je platný, když hraje v základní sestavě, i když tam jde jako žolík. Pokud budeme bojovat, myslím si, že máme na každého soupeře,“ nechal se slyšet záložník Jiří Růžička, který se sžívá s novou rolí levého obránce.

To, že zápas rozhodla jedna akce tajného kladenského trumfu potvrdil také trenér Procházka. „Rozhodla jedna střela, jeden gól. Na konci zápasu se nám vyplatila naše trpělivost. Do dalších zápasů musíme zapracovat na tom, aby naše kombinace byla rychlejší a my jsme si vytvořili víc brankových příležitostí,“ hodnotil zápas kouč.

Aktuálně je parta pod jeho vedením na děleném třetím místě právě s Louny, přičemž na první místo ztrácí jen dva body. Právě souboj s vedoucí Českou Lípou Kladeňáky čeká v první říjnový den, a to na hřišti soupeře.


Následující zápasy:
Kladno – Kosmonosy (24. září – 10:15)
Česká Lípa – Kladno (1. října – 10:15)
Kladno – Chomutov (8. října – 10:15)
Libiš – Kladno (15. října – 10:15)
Kladno – Meteor Praha (22. října – 10:15)