Sportovní terminologií je stav je stav série jedna jedna. O vítězi proto s největší pravděpodobností rozhodne až třetí souboj. Co bude úkolem tentokrát bude záviset na Adamu Robenkovi jako vyzyvateli. „Já se nebráním ničemu, klidně bych šel i do burgerů, i když je to Adamova silná parketa,“ navrhoval při servírování ochutnávkových porcí tataráků Lukáš Starý. Při volbě ingrediencí pro svůj namíchaný tatarský biftek volil spíše tradiční suroviny. „Připravil jsem něco mezi českou klasikou a belgickým tatarákem, v němž je parmazán. Přidal jsem chilli, domácí kečup, trochu cibulky, kyselé okurky a navrch majonéza s pečeným česnekem,“ vysvětloval příchozím. 

Náladový kuchař se nechal inspirovat zcela jinými chutěmi. „Zázvor, česnek, sezamový olej, cibule, sojovka a rybí omáčka,“ prozradil Adam Robenek. Na své topinky z bílého chleba s porcí namíchaného masa ještě strouhal speciální připravené vajíčko. Jeho recept nakonec získal u přichozích o čtvrtinu více hlasů. Přesto se oba kuchaři shodli, že vítězství není to zásadní, o co v této výzvě šlo. 


Podívejte se na reportáž z neděleního klání kuchařů: