První ostrý zápas sezóny čekal na svěřence trenéra Procházky v domácím poháru. Kladno v něm vyřadilo díky výhře 2:0 Zbuzany.

„Zápas jsme poctivě odpracovali, za což byli kluci odměněni góly v druhé půli. To jsme byli přesnější v kombinaci po zisku balónu, což se nám v první polovině zápasu moc nedařilo, to jsme ztráceli hodně míčů. Utkání bylo až moc o běhání, ale kluci náročný zápas zvládli. Jsme rádi, že postupujeme dál,“ hodnotil postup svého týmu kouč Jan Procházka.

Jeho svěřenci výsledkově zvládli také vstup do divizní sezóny. Doma zvítězili 3:0 nad mužstvem ze Štětí, výkon podle kouče Procházky však ideální nebyl.

„Měli jsme dobrý začátek. V prvním poločase jsme vstřelili dva góly, soupeře jsme do ničeho nepustili. Podle toho se zápas následně odvíjel, i když druhá půle nebyla taková, jako jsme si ji představovali. Soupeře jsme až moc nechali hrát, byli jsme všude pozdě,“ vysvětlil kladenský trenér.

Také první letošní zápas na venkovní půdě Kladno zvládlo. V Neratovicích-Byškovicích triumfovalo poměrem 2:0.

„Je to něco nového, v Neratovicích jsem snad nikdy nevyhrál. Jsem rád, že jsme zde zvítězili, zřejmě začíná nová éra,“ smál se Jan Procházka, který dodal: „Zápas jsme zvládli. Díky své hře a týmovému výkonu jsme zaslouženě vyhráli.“

Natáhnou šňůru bez inkasované branky Kladeňáci také ve středečním pohárovém zápase v Rokycanech? 

 

Následující zápasy:
Rokycany – Kladno (17. srpna, 18:00) – Mol Cup
Kladno – Újezd Praha (20. srpna, 10:15)
Vilémov – Kladno (27. srpna, 17:00)
Kladno – Admira B (3. září, 10:15)
Březová – Kladno (10. září, 15:00)