Rytíři Kladno jsou na prvním místě tabulky, další zápasy je čekají v sobotu v Kadani, ve středu 3. 3. na domácím ledě proti Kadani. 

Nejlepší momenty zápasu: 

Takto na utkání se Slovanem reagovali trenéři: 

Jiří Burger: "Vstup do zápasu z naší strany nebyl úplně dobrý. Jak jsme dali na 1:0, tak jsme zlepšili pohyb a do konce první třetiny zvýšili na 2:0, což nám pomohlo. Druhá třetina byla zkraje zase vyrovnaná, my jsme se tlačili do útoku a Ústí dobře bránilo. Hodně nám pomohl gól na 3:0 v našem oslabení. Ve třetí třetině nám tam góly napadaly, ale pro Ústí to bylo celkem kruté. Obraz hry výsledku neodpovídal."

Ústí nad Labem: Jaroslav Roubík: "Zápas jsme začali dobře, měli jsme tři šance a nastřelili jsme tyč. Chyba byla, že jsme nedali gól. Potom Kladno trochu zabralo a vytvořilo si dvě šance, které proměnilo. Ve druhé třetině jsme se snažili začít dobře, ale zápas jsme stejně nezachytili, Kladno dalo další dva góly a odskočilo. Ve třetí třetině už si nás Kladno rozebralo úplně parádně, takže si jednoznačně zasloužilo vyhrát. Bylo lepší a my mu můžeme akorát pogratulovat k vítězství."