… se bude starat Nizozemec Gijs van Solkema. Hlavním útočníkem na postu univerzála je Lotyš Kristaps Platačs, který se k týmu připojil stejně jako finský smečař Niklas Seppänen až po Mistrovství Evropy. Další zahraniční posilou je Američan David Hancock, jehož výhodou je, že může alternovat na více postech. Všichni podepsali jednoroční kontrakt. Řadu blokařů rozšířil reprezentant Petr Špulák, který bude v Kladně působit další tři sezony. Měli bychom mít výrazně zlepšenou činnost na podání. To komplex dva, jak se se tomu říká, tedy servis a následná obrana. Co se týče útočné části, máme kluky, kteří dokáží hrát velice rychlou hru,“ doplňuje kladenský kouč.

Orli vstoupí do letošní sezony ve čtvrtek 7. října ve Zlíně, doma se představí další středu, 13. října od  18 hodin. Nově by jejich utkání měla uvádět klubová hymna z dílny hudebníka Jaryho Taubera, na jejímž nahrání se podíleli i sami hráči.  A-týmu. Někteří z nich si poprvé v životě vyzkoušeli, jaké to je zapojit se do nahrávání skladby v nahrávacím studiu, a mnozí z nich si účast hodně užili.

Stejně jako v předchozích sezonách připravují volejbalisté charitativní a další doprovodné akce pro diváky. Uskuteční se tradičně např. Movember a propagace vstupu do registru dárců kostní dřeně, další domácí utkání budou také tematické. Diváci se v hale mohou těšit na nové příspěvky na LED obrazovce, k doplnění zábavy během přestávek mezi sety se opět budou konat divácké soutěže.

Permanentky do haly budou prodávány za 300,- Kč a zaručují konkrétní místo v hledišti, na každý zápas si pak divák s permanentkou koupí vstupenku za poloviční cenu.