Minigolf s adventure prvky je integrovanou součástí Letního koupaliště Sletiště od roku 2022. Od pondělí 22. dubna do začátku koupací sezóny bude přístupný přes sousední trampolíny. Základní vstupné na 90 minut hry činí 90 korun, děti do 15 let zaplatí o 30 korun méně. Osmnáct drah s překážkami z akátového dřeva vyzkouší zručnost hráčů hned na několik způsobů. Každá dráha vyžaduje rozdílný přístup k úderům, jejich směru a intenzitě. Na aktivně strávené rodinné odpoledne je minigolf jako dělaný. 

Děti zase potěší otevření trampolínového parku s prostornou vzduchovou bublinou a celkem deseti trampolínami. Jednorázové vstupné na 20 minut činí 50 korun, čtyřicetiminutová vstupenka 80 korun. Trampolínový park je po předchozí domluvě možné pronajmout pro uzavřenou společnost.

Na letní sezónu se chystá také Tenisový areál SK u Stadionu Františka Kloze. Po snesení přetlakových hal a rekultivaci antukového povrchu na centrálním dvorci bude na letní sezónu připraveno šest kurtů. Zatím klid je naopak na obou letních koupalištích v Bažantnici a na Sletišti. Ta své brány otevřou nejdříve v červnu.