Brány areálu se návštěvníkům otevřou v 11 hodin a tuchlovický svátek piva bude moci začít... 

"Při přípravě každého z ročníků jsme dbali na to, abychom měli kvalitativně vyváženou hudební, gastronomickou a samozřejmě i pivní stránku slavností. Věříme, že se nám opět podařil připravit vydařený koktejl, který přiláká mnohé návštěvníky ze širokého okolí," uvedl jeden z organizátorů slavností Jiří Leisch. 

Účast na letošních pivních slavnostech přišlíbily pivovary Zichovec, Máša, Černý Potoka, Antoš, MadCat, Board, Kladno Kročehlavy, Zlatá Kráva, WildCock nebo také Vinohradský pivovar. Kromě piva bude na příchozí čekat další občerstvení, to zajistí různé stánky s jídlem nealko nápoji, kávou či vínem z Vinotéky Pod Věžákem.

"Velkou radost máme z gastronomické sekce, kde se podařilo dojednat účast vyhlášených stánků a nabídka bude skutečně široká. Od sladkého přes makarony se sýrem, hamburgery, belgické hranolky a asijskou kuchyni. Pivovarská sekce poté nabídne produkty deseti pivovarů, které jsou odbornou veřejností hodnoceny na těch nejvyšších příčkách a naším cílem je takové pivovary představit i široké veřejnosti, která nemá možnost tato řemeslně vypiplaná piva ve všední dny ochutnat," vysvětlil Leisch, který dodal, že návštěvníci mohou těšit také na bohatý hudební program: "Hudebně slavnosti orámují nestárnoucí Brutus a kapela Sto zvířat, která roztančila celý areál již na jednom z předešlých ročníků."

Vstupenky je možné zakoupit online ZDE nebo v sobotu přímo u vstupu na akci, a to za 350 korun. Součástí vstupenky je vstup do areálu a sklenice s logem Tuchlovických pivních slavností.

 

Program slavností: 

11:00 - Otevření areálu a zahájení slavností
12:00 - 13:00 - Bezpatyboty
14:00 - 15:00 - Brutus
16:00 - 17:00 - Dobré ráno blues band
18:00 - 19:00 - The Silver Spoons
20:00 - 21:30 - Sto Zvířat
22:00 - 23:00 - Reprodukovaná hudba (DJ)